Herroepingsrecht

U heeft als klant van Qmaster Europe recht op een deugdelijk product. Ook bieden wij u de mogelijkheid zich te bedenken binnen een periode van 14 dagen, ingaand bij ontvangst van uw bestelling en de koopovereenkomst te ontbinden. Heeft u meerdere items besteld die niet gelijktijdig worden/zijn geleverd, dan gaat de bedenktijd van 14 dagen in bij ontvangst van het laastste artikel.

Bedenkt u zich, dan dient u Qmaster Europe binnen die periode van 14 dagen daarvan op de hoogte te stellen. Dit doet u door het formulier  in te vullen dat u per email van ons ontvangt/heeft ontvangen nadat u bestelt/ heeft besteld. U kunt het formulier ook hier downloaden.

Na tijdige ontvangst van uw herroepingsformulier, ontvangt u van Qmaster Europe bevestiging van ontvangst. Na ontvangst van uw retourpakket, betaalt Qmaster Europe u zo snel mogelijk het bedrag van uw bestelling alsook de verzendkosten terug.

Let wel! De kosten voor het retourneren van de gehele bestelling zijn voor de consument.

Stuurt u een gedeelte van uw bestelling terug, dan zijn wij niet verplicht de initiële verzendkosten aan u te vergoeden.